banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

MHP’den Vali’ye ziyaret

MHP’den Vali’ye ziyaret

21 Ekim 2014 Salı 15:13
 MHP’den Vali’ye ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Başkan Yardımcısı Ayhan Arpacı, İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Hasan Basri Güzeloğlu’ na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü,yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra,"İlimizehoş geldiniz, görevinizin hayırlıve uğurlu olmasını diliyoruz.MHP il teşkilatı olarak;Kocaeli’ye güzel hizmetler kazandıracağınıza inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz"dedi.

 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,siyasi partilerin demokrasilerin olmazsa olmaz unsurlarından birisi olduğunu,Kocaeli’yi daha güzel bir geleceğe taşımak için ilimiz genelindeki tüm siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları ile elbirliği içinde çalışma gayreti içinde olacaklarını ifade ederek, parti teşkilatına da çalışmalarında başarılar diledi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri