banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

İyi Partiden Özer’e ve esnaflara ziyaretler

İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Esra Tolu ve yöneticiler Türk Oğuz Boyları Federasyon Başkanı Mehmet Özer’i iş yerinde ziyaret ettiler.İYİ Partileri daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundular.

18 Şubat 2018 Pazar 12:34
İyi Partiden Özer’e  ve esnaflara ziyaretler
İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Esra Tolu ve yöneticiler Türk Oğuz Boyları Federasyon Başkanı Mehmet Özer’i iş yerinde ziyaret ettiler.İYİ Partileri daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundular.
 
 
İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Esra Tolu ve yardımcıları Türk Oğuz Boyları Federasyonu Başkanı Mehmet Özer'i ziyaret etti. Daha sonraki organizasyonlar için fikir alışverişleri yapıldı. Esra Tolu ile Mehmet Özer geleneksel aksesuarlarla fotoğraf çektirdi. Ardından pasajın içerisindeki çeşitli meslek gruplarındaki esnaflardan bazıları ziyaret edildi. İlerleyen günlerde çeşitli derneklere ve esnaf ziyaretlerine devam edilecek. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri