banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Işık: Bakanlık bana değil,Kocaeli’ne verilmiştir

AK Parti Kocaeli teşkilatlarını ağırlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli teşkilatlarının başarısına dikkat çekerek, “Bakanlık Fikri Işık’a verilmiş bir bakanlık değil Kocaeli’ne verilmiş bir bakanlıktır.” dedi

26 Kasım 2015 Perşembe 16:09
 Işık: Bakanlık bana değil,Kocaeli’ne verilmiştir

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, yeniden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak seçilen Fikri Işık’a Ankara’da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ceyhan, Fikri Işık’ın yeniden kabinede olmasının kendileri için gurur verici olduğunu ifade ederek, bu zamana kadar başarıyla sürdürdüğü Bakanlık görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti.

‘KOCAELİ, GIBTAYLA BAKILAN BİR İL’

Kocaeli teşkilatlarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Kocaeli çok önemli bir il. Kendi teşkilat düzeni, teşkilat uyumu, partinin ortaya koyduğu performans açısından da Türkiye’de her ilin gıptayla baktığı, Genel Merkez’in de her toplantıda örnek gösterdiği bir il. Daha önceden de olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de yeni kabineye yansıdı. Benim aldığım bu görevi, benim şahsımdan çok daha fazla Kocaeli’ne verilen bir değer olduğunu özellikle bilmenizi isterim. Bakanlık Fikri Işık’a  verilmiş bir bakanlık değil Kocaeli’ne verilmiş bir bakanlıktır. Kocaeli’nin bu başarısı, Türkiye’ye örnek olan birlik ve beraberliği dayanışması çalışması etkili” dedi.

‘VERDİĞİMİZ SÖZLERİ ADIM ADIM TAKİP EDECEĞİZ’

Bundan sonraki süreçte de uyumlu çalışmalarla yola devam edeceklerinin altını çizen Işık, “ Güçlü bir teşkilatımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz var. Başarının tadı, tuzu hiçbir şeyde yok. Emek veren her bir arkadaşıma teşekkür ediyorum. Kocaeli her geçen gün gücü de ihtiyaçları artan bir şehir. Önümüzdeki 4 yılda hep birlikte şehrimizi geleceğe taşıyacak, ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalar yapacağız. Yakında inşallah bir toplantı yapıp, vadettiğimiz projelerin hayata geçmesi için kendimize bir plan hazırlayacağız ve sözünü verdiklerimizi adım adım takip edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

‘SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ’

Işık konuşmasının devamında, “Milletvekillerimizle oturacağız, kurumlarla ilgili değerlendirmeyi birlikte yapacağız. Her arkadaşımızın koordine edeceği kurumları belirleyeceğiz. İnşallah en güzel şekilde bu 4 yılı geçirmenin gayreti içerisinde olacağız. Hükümet olarak Türkiye geneli için verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirmek için çalışacağız. Diğer taraftan Kocaeli özelinde vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hep birlikte büyük bir gayretle çalışacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri