banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

“Halka dokunan işlere imza atacağız”

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, Derince Serhat İlleri Dayanışma Derneği’nde yaptığı konuşmada, “Yeni dönemde halka dokunan işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:03
 “Halka dokunan işlere imza atacağız”
AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, Derince Serhat İlleri Dayanışma Derneği’nde AK Parti Derince Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mehtap Hamood’un düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıya ayrıca; Serhat İlleri Derneği Başkanı Nejdet Karataş, AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, dernek üyeleri ve partililer katıldı.
 
SON HALİNİ SİZLERLE VERİYORUZ
Dernek Başkanı Nejdet Karataş’ın yaptığı teşekkür konuşması sonrası söz alan Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, “Sizleri bu ikinci ziyaret edişimiz. Vatandaşlarımızla, esnafımızla ve STK’larımız ile bir araya geliyoruz, projelerimizi paylaşırken talep ve önerileriniz ile onlara son halini veriyoruz. Yeni bir köprü, ring sefer koyulması gibi konular tamamen bu istişarelerin örneği” ifadelerini kullandı.
 
HİZMETKÂR OLACAĞIZ
Engelli çocukların ihtiyaçları ve onların araçlarla alınarak haftanın belirli günlerinde gezdirilmesi yönündeki talep sonrası bu konuda da harekete geçtiklerini belirten Aygün, “Halka dokunan işlerle imza atacağız. Halkın hizmetkârı olmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı. Aygün konuşmasının ardından dernek üyelerinden gelen soruları tek tek cevapladı.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri