banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

Gençler ‘Genç Başkan’ istiyor

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet önceki gün Gündoğdu Kalıcı Konutları sakinleriyle bir araya geldi. Gençlerin hakim olduğu programa katılanlar; “İzmit’e genç başkan yakışır” dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba 09:54
Gençler ‘Genç Başkan’ istiyor
 CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Gündoğdu Kalıcı Konutları 14. Adada bölge sakinleriyle bir araya geldi. Programa İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut ve partililer de katıldı. Etkinliğe katılım sağlayan gençlerin Hürriyet’e yoğun iliği gösterdiği programda gençler, kendilerini anlayan genç başkan istediklerini söyledi.

GENÇLERİMİZİ SPOR VE SANATA YÖNLENDİRECEĞİZ

Gündoğdu Kalıcı Konutları sakinleriyle bir araya gelen, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet burada yaptığı konuşmada, “İzmit’in son 15 yıldır çektiği sıkıntıları, bu sıkıntıları çeken biri olarak gayet iyi biliyorum. Belediye hizmetlerini İzmit’in her yerine adil ve eşit olarak dağıttığımız zaman insanlarımız refahın ne demek olduğu anlayacak. Belediye başkanlığı döneminde burada yaşayan her İzmitli yaşanan refahın bir parçası olacak. Özellikle gençlerimiz daha özgür ve huzurlu bir şekilde yaşayacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimiz lafı sözde kalmaması için onları kötü alışkanlıklardan korumak için spora ve sanata yönlendireceğiz”

İZMİT FESTİVALLER KENTİ HALİNE GELECEK

Konuşmasına devam eden İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Her mahallede çocuklarımızın, sanat ve sporun her dalıyla buluşmalarına öncülük edeceğiz. İzmit’in kültür - sanat ve eğlence hayatını canlandırmak için başta festivaller ve tarihi birikimimizi de kullanarak birçok projeyi hızlıca hayata geçireceğiz. Kültür, sanat, spor etkinliklerini öncelikle unuttuğumuz sahilimizde planlayacağız. Çocuk ve gençlerimiz için yaz spor ve eğitim kampları düzenleyeceğiz. Kentin tümünün faydalanacağı, ulusal müsabakaların yapılacağı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol, tenis ile bireysel spor müsabakalarının yapılacağı açık ve kapalı spor salonlarını yaygınlaştıracağız.  Tüm branşlarda spor yapacağı Mahalle Spor Alanları geliştireceğiz” dedi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri