banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Gelecek Partisi Kocaeli’de Kadın ve gençlerin başkanı atandı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarını atadı.

04 Nisan 2020 Cumartesi 15:10
Gelecek Partisi Kocaeli’de Kadın ve gençlerin başkanı atandı
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il kadın kolları başkanlığına Nurşen Çil, il gençlik kolları başkanlığına ise Ümit Bilgiç’in atandığını duyurdu. Nurşen Çil ile Ümit Bilgiç’e yetki belgelerini veren başkan Başaran, corona virüsü salgını nedeniyle tören ve program yapmadan atamaları gerçekleştirdiklerini vurgulayarak başarılar diledi. İzmit Demokrasi Bulvarındaki binada faaliyet gösterecek olan kadın kolları başkanı Nurşen Çil ile gençlik kolları başkanı Ümit Bilgiç yaptıkları açıklamada, “Bize olan güveni boşa çıkarmayacağız. En kısa sürede yönetim kurullarımızı oluşturup onaya sunacağız” dediler.
 
Nurşen Çil
1968 İzmit doğumlu olan Nurşen Çil, birçok sivil toplum örgütünde aktif görev aldı. NLP danışmanı olan Çil, evli iki çocuk annesi.
 
Ümit Bilgiç
2000 yılı Körfez doğumlu olan Ümit Bilgiç, çeşitli sivil toplum örgütlerinde aktif olarak görev yapıyor. Siyasete Ak Parti üyeliği ile başlayan Bilgiç halen özel bir şirkette kurumsal network uzmanlığı yapıyor. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri