banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Gelecek Partisi Kocaeli’de Görev dağılımı da tamam

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı tele konferansla görev dağılımını da tamamladı.

02 Nisan 2020 Perşembe 19:46
Gelecek Partisi Kocaeli’de Görev dağılımı da tamam
Gelecek Partisi Kocaeli’de oldukça hareketli günler yaşanıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle hayatın durma noktasına geldiği şu günlerde, 50 kişiden oluşan kurucu il yönetim kurulu, 5’er kişilik il disiplin ve etik kurulları listelerini tamamlayıp Kocaeli Valiliği’ne teslim eden İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze, İzmit, Gölcük ilçe başkanlarını, kadın ve gençlik kolları başkanlarını atadı. Resmi evrakların tamamlanması sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını da zorunlu oalarak tele konferansla yapan Başaran, 15 başkan yardımcısını da belirledi. Yaşanan olağanüstü şartlara rağmen İzmit Demokrasi Bulvarında il ve İzmit teşkilatlarını faaliyet göstereceği üç katlı bina kiralayıp tefrişatını tamamlayan Başaran, kısa sürede il yönetimini oluşturdu. Üç ilçe başkanını da atamasını yapan Başaran kısa sürede evrakların tamamlanmasıyla üç-dört ilçeyi daha atayacaklarını söyledi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri