banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Coşkun: 151 açılış yapıyorsunuz ama istihdam sağlayacak faaliyet yok

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ve 151 adet açılış yapıldığı törende, hiçbir sanayi kuruluşu ve istihdam sağlayacak faaliyet olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

20 Mayıs 2016 Cuma 12:44
 Coşkun: 151 açılış yapıyorsunuz  ama istihdam sağlayacak faaliyet yok

Coşkun, neden 151 hizmet içinde bir sanayi kuruluşu olmadığını sorduğu açıklamasında, ‘’151 açılış sloganı ile program yapıyorsunuz ama listenizde bir sanayi kuruluşu, istihdama ve üretime yönelik faaliyet alanı yok. Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaksa eğer üretim gücünü arttırmalıyız.151 adet hizmet listesi açıklandı, baktığımızda görmek istediğimiz asıl maddeleri göremedik. Bu ülkenin üretime, istihdama, sanayi kuruluşlarına ihtiyacı var. Kocaeli ve körfez bir sanayi bölgesi, Türkiye’nin hazineye en çok para veren ili ama hizmet alanında istediğini alamıyor, devreye sokulan alanlarda sanayi ve üretimle ilgili bir hizmet dalı yok. Bu listede en az 3-5 fabrika olmalıydı. Gençlerimiz ve halkımız, istihdam sıkıntısı çekilen bu günlerde 151 açılış içinde bunları görmek istiyordu. Yine bu 151 açılış maddesi içinde Körfez’e yakışan büyük bir devlet hastanesi de olmalıydı, hatta İlimtepe’ye yapılacağı söylenen Üniversite’nin temel atımı da olmalıydı’’ dedi.

DESTEK İSRİL’E İMTİYAZLAR SAĞLASIN DİYE VERİLMEDİ

Coşkun açıklamasının devamında, idam edilen Rahman Nizami hakkında da konuşarak, ‘’Bengladeş’te, Cemaati İslam-i Lideri Rahman Nizami idam edilirken, maalesef  İslam Dünyası bir kez daha sessiz kalmayı seçti. Bu da bizi derinden yaralayarak, İslam Birliği’ne ne kadar ihtiyacımız olduğunu, İslam Dünyası’nın birlikte hareketten ne kadar uzak olduğunu bir kez daha gösterdi. Oysa bizim önderliğimizde  kurulacak bir yapının, itilaflığı, savaşları, fitneleri durduracağı bir gerçektir. Geçtiğimiz hafta, İsrail’in Nato’da temsilcilik açması Türkiye’nin desteği ile kabul edildi. 1 Kasım seçimlerinde halk AKP’ye yüzde 49.5 gibi ciddi bir rakamla destek verdi. Ama bu destek İsrail’e imtiyazlar sağlansın diye verilmedi’’ dedi.Ömer Faruk Coşkun, yanlı medyadan da yakındığı açıklamasında, ‘’Genel başkanımız Mustafa Kamalak geçen hafta Kilis’teydi. Ticaret Odası, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Devlet Hastahanelerini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ama bunların hiçbirini ulusal medyada göremedik.Devlet yöneticilerinin tam kadro Kilis’te olması gerekiyordu’’dedi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri