banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

CHP dev kadroyla esnafın yanında

CHP Kocaeli, CHP Genel Başkan Başdanışmanlık Koordinatörü PM üyesi İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile esnafların taleplerini meclise taşımak üzere İzmit’e çıkarma yaptı

16 Ocak 2021 Cumartesi 14:48
CHP dev kadroyla esnafın yanında
CHP Kocaeli, CHP Genel Başkan Başdanışmanlık Koordinatörü PM üyesi İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile esnafların taleplerini meclise taşımak üzere İzmit’e çıkarma yaptı
 
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından esnaf ve sanaatkarlara yönelik başlatılan çalışma kapsamında CHP Genel Başkan Başdanışmanlık Koordinatörü Parti Meclisi üyesi (PM) İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ilimize gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Tezcan ve Toprak ilk olarak CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ve ilçe örgütü başkanları ile bir araya geldi.
 
İZMİT ESNAFINI DİNLEDİLER
CHP Kocaeli İl Örgütü binasında esnafların ve sanaatkarların sorunlarına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyen CHP’li heyet programın ardından İzmitli esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Salgın döneminde buhrana dönüşen ekonomik krizin yansımalarını en çok hissedenlerden olan İzmit esnafı devlet tarafından gerekli maddi desteği alamadıklarını ifade etti. Kocaeli’deki 12 ilçe arasından tek Cumhuriyet Halk Partili belediye olan İzmit Belediyesi’nde belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret eden Tezcan ve Toprak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP’li heyetin bir sonraki durağı ise Kocaeli Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği oldu.
 
ESNAFIN TALEPLERİ MECLİSE TAŞINACAK
Kocaeli Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş ve yönetiminden esnafların yaşadığı sıkıntılar beklentileri hakkında bilgi alan CHP’li heyet, talepleri TBMM’ye taşıyacaklarını iletti. Birlik ziyaretinin ardından CHP’liler, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmit’te dönemin ileri gelen gazetecileri ile gerçekleştirdiği ve Cumhuriyet’in ilanını müjdelediği 16 Ocak Basın Onur Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimi ile bir araya gelen CHP’li heyet basın emekçilerine 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısı ile hazırladıkları hediyelerini takdim etti. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri