banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

CHP Derince Vekille Bayramlaştı

CHP Derince İlçe örgütü Bayramlaşma törenini ilçe binasında yaptı.İlçe Bayramlaşmasına Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da katıldı.

20 Temmuz 2015 Pazartesi 12:37
 CHP Derince Vekille Bayramlaştı

 

 

CHP Derince İlçe örgütü Bayramlaşma törenini ilçe binasında büyük bir katılımla gerçekleştirdi.İlçe Başkanı Nihat değer ve partililerin  yoğun ilgi gösterdiği Bayramlaşmaya  CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da katıldı.Milletvekili adayı olan Cuma Karavar Derince İlçeye gelerek partililere bayramlaşmada hazır bulundu.İlçe Başkanı Nihat Değer partililere yaptığı konuşmada olası bir koalisyon  hükümeti hakkında  bilgiler verdi.Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’da konuşmasında Parti Genel Merkezimiz,AK Parti ile yapılan koalisyon görüşmeleri  bu hafta yeniden başlayacak iki partinin belirli noktalarda  anlaşması halinde bunun gerçekleşebileceğini açıkladı.Partililerin sorularını da cevaplayan Kaplan daha sonra  Derince’den ayrıldı.

 

 

 

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri