banner425
25 Nisan 2024 Perşembe

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

Ceyhan:Çöp tesisi için Körfez,Derince,İzmit arasında yer aranıyor

Çöp Yakma Tesisi için yer aradıklarını açıklayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

09 Şubat 2016 Salı 12:31
 Ceyhan:Çöp tesisi için Körfez,Derince,İzmit arasında yer aranıyor

 

Haftalık olağan toplantısı için il binasında basın mensupları ile bir araya gelen AK parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,Kent sorunları masaya yatırdığımız toplantı yapıldı. Bakan Fikri Işık başkanlığında olmuştur. Çöp Yakma Tesisi arayışlarında sona doğru gelmek istiyoruz. Kocaeli’nin çöp depolama alanı daralmıştır. Dilovası depolaması bir yılı kaldı. İZAYDAŞ’ta 2.5 yıl kalmıştır. Kocaeli’de 2-3 yıl içerisinde sorunlarla karşı karşıya kalacaktır. Depolamayı nerede yapacağız tartışmasına gireceğiz. Yüzde 90 seviyesinde yakılacaktır. 400-500 dönüm arazi aranmaktadır” şeklinde konuştu.   

 GEBZE-İZMİT ARASI

Bunu yeri hakkında Gebze – İzmit arasında yer aranmaktadır diyen Ceyhan “Büyükşehir Belediyesi alternatif arıyoruz. Körfez-Derince ve İzmit arasında aramaktadır. Yerin altın yapılacak bir tesis değildir. Tesis hakkında kamuoyu ile bilgilendirme yapılacaktır. TOKİ arasında devir teslim görüşmeleri devam ediyoruz. Doğu Kışla ve Derince Askeri Hastanelerin arsaların devri görüşmeleri devam ediyor” dedi.  

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri