banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Çayırova’da ‘Cumhur’ birlikteliği

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi seçim çalışmaları çerçevesinde MHP Çayırova İlçe Teşkilatı’na konuk oldu. Birlik ve beraberlik mesajları verildi

22 Ocak 2019 Salı 13:26
Çayırova’da ‘Cumhur’ birlikteliği
 AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM programları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği program, samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette ilk olarak konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Cumhur ittifakı çerçevesinde adayımıza desteğimiz tam olacaktır” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan da bu birlikteliğin örnek olduğunu belirtti.

 

DAHA İYİ NOKTAYA GELECEĞİZ

İlçe Başkanlarının konuşması sonrası söz alan Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, siyasi hayatı hakkında bilgiler aktardı. “Çayırovamız’a 31 Mart sonrası birlikte hizmet edeceğiz” diyen Çiftçi, “Çayırova 15 yılda yapılan hizmetlerle güzel noktaya geldi. 9 mahallenin bir araya gelmesiyle oluşan Çayırova’da farklı kültürleri kısa süre zarfında kaynaştırdık. Cumhur ittifakının adayı olarak, 31 Mart’ta vereceğiniz destekle hep birlikte Çayırova’mızı daha iyi bir noktaya getireceğiz.

 

AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK

“Cumhur İttifakıyla aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” diyen Çiftçi, “İnşallah 31 Mart’tan sonra yeni bir dönem başlayacak. Seçimden sonra hangi mahallede ne hizmet yapacaksak ilgili mahallede danışma meclisleri kuracağız ve sizlere danışarak, istişare edeceğiz. Birlikte projelendirecek ve Çayırovamızı kısa, orta ve uzun vadeli projelerle yaşanabilir, güzel bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri