banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

BBP Derince’de devir teslim

Derince’de ilçe başkanı olarak görev yapan Baran Aslan, bayrağı İsmail Aydın’a teslim etti. Düzenlenen devir teslim töreninde partiye yeni katılanlar da yer aldı. Aslan il yönetiminde gençlik kolları başkanlığına atandı

01 Ağustos 2017 Salı 15:37
 BBP Derince’de devir teslim

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Derince İlçe Başkanı Baran Aslan görevini İsmail Aydın’a devretti. Yapılan tören öncesi konuşan Aslan, “Görevimi İsmail abime devrediyorum. Yeni görevinde İsmail Aydın’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra söz alan BBP Derince İlçe Başkanı İsmail Aydın, “Öncelikle bu görevi bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Partinin farklı alanlarında daha önce görev almıştık. Şuan bize Derince İlçe Başkanlığı verildi. Bizde bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Derince’nin sorunlarını oturup konuşacağız ve 2019 yerel seçimlerine hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

DERİNCE’DEKİ SIKINTILAR MALUM

Toplantıda son olarak söz alan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Baran Aslan arkadaşımız layıkıyla görevini yerine getirmiştir. İlçe kongreleri yaptıktan sora il kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu yeni döneme hep birlikte hazırlanmış olacağız. Baran Aslan gençlik kolları komisyonu başkanlığına getirildi. İsmail Aydın başkana bu güzel ortam için teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar ile birlikte inşallah daha da sayımız artarak devam edecektir. Genel ve yerel seçimlerle sizinle güç kazanacağız. Derince’de de her ilçe de olduğu gibi sıkıntılar var. Hastane yolundaki kavşaklardan şikâyet alıyoruz. Yapacağımız ziyaretlerde bunu gündeme getireceğim” dedi.

PAPAZLAR NİKAH KIYABİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve müftülerin nikah kıymasına olanak tanıyan yasa tasarısına da değinen Serhat Duyar,  “Son günlerde nikah kıyılması ile ilgili bir polemik oluştu. Belediye başkanı ve başkanın vekil gösterdiği görevli kişiler nikâh kıyılabiliyor. Şimdi müftünün nikah kıymasında bizzat sıkıntı görmüyoruz. Hatta memnuniyetimizi ifade ediyoruz. Hristiyanlar ve Musevilerde din adamları nikah kıyabiliyor ama kimse din elden gidiyor demiyor. Laiklik elden gidiyor demiyor. Laiklik elden gidiyor gibi söylemler var. Bence bu tercih vatandaşa bırakılmalı. İsteyen vatandaşlarımız bırakın tercihini yapsın” şeklinde konuştu 

EN AĞIR CEZAYI ALMALIDIR

Geçtiğimiz günlerde Siverek de bir şahsın Atatürk büstüne yapmış olduğu saldırı ile de açıklamalarda bulunan Duyar, “Provokasyon olduğunu düşünüyorum.  Bakın ülke hassas noktadan geçerken böyle bir eylem yapıldı. Bu kişinin en ağır cezayı alması gerekir.  Burada siyasetçiye baktığımız zaman toplumu ayrıştırıcı mesajlar veriyor. Gelin sevgi dilini kullanalım. Muhsin başkanın söylediği gibi, farklılıklar zenginliklerimizdir. Biz aynı kilimin desenleriyiz” ifadelerini kullandı. Çözüm sürecinde devletin hata yaptığının altını çizen Duyar, yanlıştan dönüldüğünü ve topyekün bir mücadele verildiğini vurguladı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri