19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

BAŞKANLARDAN AKAR’A ZİYARET

TBMM Başkanvekili olduktan sonra bir süredir Milletvekillerini makamında ağırlayan TBMM Başkanvekili Haydar Akar kurultay öncesinde de birçok Belediye Başkanını Mecliste ağırladı.

28 Temmuz 2020 Salı 12:12
BAŞKANLARDAN AKAR’A ZİYARET
TBMM Başkanvekili olduktan sonra bir süredir Milletvekillerini makamında ağırlayan TBMM Başkanvekili Haydar Akar kurultay öncesinde de birçok Belediye Başkanını Mecliste ağırladı.
 
Geçtiğimiz hafta Mecliste ilk defa Genel Kurulu yöneten TBMM Başkanvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
 
BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLADI
 
Bu hafta olağan kurultay öncesinde TBMM de çalışmalarına devam eden Akar, Sinop, Burdur, Mersin, Bolu Belediye Başkanlarını ağırladı.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile daha önce Mecliste birlikte çalışmış olan TBMM Başkanvekili Haydar Akar hem Mecliste hem de Belediyeler de çalışmaları ile adlarından söz ettiren Seçer ve Özcan’ın vatandaşında takdirini kazandığını söyledi.
 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da 24. Dönem de birlikte çalışmaya başladığı TBMM Başkanvekili Haydar Akar’ın Meclis ve KİT Komisyonundaki çalışmalarının Meclis Başkanlığı ile taçlandırılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.
 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan da Başkanvekili Akar’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken kendilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Akar’da nazik hediyeleri için Başkanlara teşekkür etti.
 
 
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri