banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır’’

Başkan Karaosmanoğlu, kentimizdeki siyasi partilerin il başkanlarını ağırladı.

02 Ağustos 2016 Salı 10:41
Başkan Karaosmanoğlu,  ‘’Partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır’’

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde Lastik-İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşma sonrası Büyükşehir Belediyesine gelen il başkanlarını konuk etti. Birliktelikte, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ile BBP İl Başkanı Nihat Yıldız hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu buluşmada, “Partiler, demokrasilerin olmazsa olmazıdır. Demokrasi bizim için büyük bir nimettir. Muhalefetin iktidara hazır olması ve demokrasiye sahip çıkması da bir nimettir. Bu darbe girişimi başarılı olsaydı, ne siyasi partilerin temsilcileri ne de yerel yönetimler yani bizler görevimizin başında olurduk” açıklamasını yaptı.

 

“DARBEYE KARŞI DURMAK ONURLU BİR DAVRANIŞTIR”

Buluşmada bir açıklamada bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan “İl başkanlarımızla birlikte istişare ederek, siyasi gelişmeleri paylaştık. Her ay düzenli olarak bir araya geleceğiz. Bir sonraki toplantımızın organizasyonunu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üstlenecek. Bu toplantıları 7 il başkanı ve biz de varız diyen diğer iki il başkanı da dâhil olabilir. Gayemiz bu kent için hep birlikte bir şeyler söylemektir. İl başkanlarımız bu darbe girişimi boyunca çok gayretli ve samimiydiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay da, “Darbeye karşı seçilmiş siyasetçinin veya atanmış bir valinin hiç kimse tarafından uzaklaştırılmamalıdır” derken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Darbeye karşı durmak onurlu bir davranıştır. Siz değerli İl Başkanlarımızı tek tek tebrik ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“HALKIN İRADESİNE SİLAHLA İPOTEK KOYULAMAZ”

Seçilmiş insanın ancak halkın iradesiyle sandıkta değişeceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Halkın iradesine silahla ipotek koyulamaz. Milletimizden Allah razı olsun. Milletimiz bu darbe girişiminin başarılı olmasına müsaade etmedi. Siyasi partilerimiz de demokrasisine sahip çıktı. 7’den 70’e halkımızla birlikte 24 saat dolmadan bu darbe girişimi püskürtüldü. Darbe yapmak isteyenler çok iyi hazırlanmıştı. Bu tür darbe girişimleri gibi ülkemiz için yapılacak her türlü haksız girişiminin yerle bir edilmesi için tek çare milli birliğimizdir. Bunun yanında ekonomimizin de güçlü olması gerekmektedir. Bu ülke ve şehir hepimizin” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri