banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Başkan Aygün’den Esnaflara Teşekkür Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çavdar Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek seçim sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti

20 Mayıs 2019 Pazartesi 12:15
Başkan Aygün’den Esnaflara Teşekkür Ziyareti
 31 Mart seçimlerinin ardından mahalle bazlı ziyaretlerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.  Başkan Aygün, hem hayırlı işler temennisinde bulunmak hem de seçim sürecinde kendisine gösterilen desteğe teşekkür etmek amacıyla bu kez Sırrıpaşa Mahallesi Çavdar Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnaflara seçim döneminde desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aygün, “Bu dönem en önemli projemiz Derince’de gönül belediyeciliği yaparak gönüllere girmek. Sizlerin görüş ve önerileriniz bizler için yol gösterici olacak. Birlikte istişare ederek, ilçemize önemli hizmetlerde bulunacağız” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri