18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

AKP İL BAŞKANI ŞEMSETTİN CEYHAN OLDU

AKP'de 7 Şubat'ta gerçekleşecek olan il kongresi için Ankara'ya çağrılan 4 aday adayından Şemsettin Ceyhan aday olarak gösterildi.

30 Ocak 2015 Cuma 10:44
 AKP İL BAŞKANI ŞEMSETTİN CEYHAN OLDU

 

 

AKP'de 7 Şubat'ta gerçekleşecek olan il kongresi için aday olan 6 isimden Adem Koç, Zihni Yılmaz, Halit Çokan ve Şemsettin Ceyhan isimleri bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmek üzere genel merkeze çağrılmıştı. Genel merkezde adayların dışında Milletvekili Zeki Aygün, il başkanı Mahmut Civelek, il teşkilat başkanı Mehmet İpşiroğlu, il koordinatörü Temel Coşkun ve il kadın kolları Oya Tuncel de hazır bulundu. Normalde 18.00'de gerçekleşmesi gereken görüşmeler Başbakan Davutoğlu'nun programı sebebiyle 22.10'da başlayabildi. Genel merkezde diğer illerden de görüşme için gelindiği öğrenildi.

 

DAVUTOĞLU 'CEYHAN' DEDİ

AKP Kocaeli İl Başkanlığı'na aday adayı olan Adem Koç, Zihni Yılmaz, Halit Çokan ve Şemsettin Ceyhan, Başbakan Davutoğlu'nun genel merkeze gelmesiyle birlikte sırayla Başbakan ile görüştüler. Adayların ardından Başbakan Davutoğlu, Civelek ile saat 23.00 sıralarında görüşmeye girdi. Yaklaşık 15 dakika süren görüşme sonrasında ise Başbakan Davutoğlu AKP Kocaeli İl Başkanlığı adaylığına Şemsettin Ceyhan isminin seçildiğini açıkladı. Görüşmeler için Ankara giden il teşkilatı bu gece ilimize hareket edecek. İl başkanı Civelek'in daha önce yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki günlerde aday tanıtım programı gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri