banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

AKP Derince’den Civelek’e ziyaret

AKP Derince’den Civelek’e ziyaret

17 Aralık 2014 Çarşamba 16:24
 AKP Derince’den Civelek’e ziyaret

Derince AKP Teşkilatı'nın ziyareti esnasında konuşan il başkanı Mahmut Civelek, yapılan operasyonları, "Onlar gazetecilik yaptıkları için içeri alınmadı" diye değerlendirdi.

 

AKP Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il başkanı Mahmut Civelek'i ziyaret etti. 29 Kasım tarihinde Derince ilçe başkanlığı görevini Ahmet Ark'tan devralan Şirin, il yönetimine destekleri dolayısıyla teşekkür etti. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek,  hükümetin medyaya yaptığı operasyonları değerlendirdi. Civelek, " Bazı gazeteciler içeriye alınıyor, basın özgürlüğünden bahsediliyor. Onlar gazetecilik yaptıkları için değil, bir suç ile alakalı alınmışlardır" dedi.

 

'KONGRE YAPAMAMIŞTIK'

AKP İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Derince ilçe başkanı Şirin, "Görev dağılımımızı yaptık. Birimdeki arkadaşlarına görevlerine hızlı bir şekilde başladı. İl başkanımız bizi ziyaret etmişti, bugün de iade-i ziyaret yapmak istedik" dedi. AKP İl Başkanı Civelek ise, Derince ile Dilovası'nda önceki dönemde kongre yapamadıklarında dolayı bu iki ilçenin kendileri için önemli olduğu söyledi. Civelek, "Özellikle Derince'de coşkulu ve kalabalık bir kongre gerçekleştirdik. Şunu hatırlatmak isterim ki, halk oylarıyla bizi iktidara taşıdı. Şimdi onlara da iade-i ziyaret yapmamız gerekir, onlar da bize aynısını sandıkta yapacaklardır. En az 330 milletvekili ile AKP'yi temsil ederek, sivil Anayasamızla yaptığımız her şeyi tamamlamış olacağız" ifadelerini kullandı.  

 

'ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRİYORDUK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tüpraş'ta geri dönüşüm tesisi açılışı hakkında konuşan Civelek, "Sadece dönüşüm tesisi 3 milyon dolar, özelleştirme ile bugüne kadar yapılan yatırımlar da 10 milyon dolardı. Dün Türkiye'nin IMF!den 1 milyon borç olabilmek için şekilden şekile girdiği düşünülürse, Tüpraş'taki bu tesisin açılmasını önemli buluyorum.  Bugün uydusunu kendi atan, kendi silahını, uçağını yapan bir ülke olduk. 6A uydusu dışarıdan alınacak olsaydı, 550 milyondan daha ucuza mal olabilirdi. Ama artık kendi uydumuzu yapabilecek teknolojiye 550 milyon ayırmak çok akıllıcadır" dedi.

 

KAFA KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR

Civelek, 17-25 Aralık operasyonlarının yıldönümü sebebiyle de konuşarak, "17 ve 25 Aralık'ta ülkemizin üzerine gelmeye çalıştılar. Şimdi seçim barajı konusunda da bir şeyler yapmak istiyorlar. Daha 2012 senesinde AKP komisyon kurdu ve YSK'ya bunun değişmesi için başvuru yapmıştı. Bugün özellikle Osmanlıca'nın, aralık operasyonlarının gündeme gelmesi, kafalarda karışıklık oluşturulma amacındadır. Milletin sahip çıkmasıyla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bazı gazeteciler içeriye alınıyor, özgürlükten bahsediliyor. Onlar gazetecilik yaptıkları için değil, bir suç ile alakalı alınmışlardır" ifadelerini kullandı. 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri