banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

AKAR’DAN HACILARA ZİYARET

Meclisin tatil sürecin de Kocaeli de İlçe ilçe mahalle mahalle gezen CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar kutsal topraklarda Hac vazifelerini yapan vatandaşları da ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunuyor.

28 Eylül 2016 Çarşamba 14:59
 AKAR’DAN HACILARA ZİYARET

 

Önceki gün İzmit Kulmahmut Köyü ve Yeşilova da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Haydar Akar’a İzmit Belediye Meclis üyesi Özcan Özer de eşlik etti. 

Her yıl Hac vazifelerini yerine getiren hemşerilerini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bu yıl da kutsal topraklar da Hac vazifelerini yerine getiren vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İzmit’den kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirenleri ziyaret eden Akar, Hacdan dönen hacıların evlerine konuk olarak, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Ziyaretlerde ev sakinlerinin yakın ilgiyle karşılaşan Akar, Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyerek sohbet etti.

CHP Belediye Meclis Üyesi İsmail Kamış ve Karaağaç Cami dernek başkanı Mustafa Demiray'ı evlerinde ziyaret eden Akar; ’Dinimiz de haccın önemli bir yeri olduğuna işaret ederek, Kabul edilmiş bir hac ile dönmenin Müslümanlar için en büyük bayram olduğunu belirterek "Hacılığınızı Allah kabul etsin. Allah’tan hac vazifesini yerine getirmeyi her Müslümana nasip etmesini diliyorum" ifadesini kullandı.Samimi geçen sohbetler de Akar’a teşekkür eden Hacılar ziyaretçilere hurma ve zemzem suyu ikramında bulundu.

.

Anahtar Kelimeler: AKAR’DAN HACILARA ZİYARET

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri