18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

AK Kadınlar Yetimleri Unutmadı

AK Partili kadınlar, Dünya Yetimler Günü’nde Kassel Çocuk Köyü’ni ziyaret etti.

21 Haziran 2016 Salı 14:48
AK Kadınlar Yetimleri Unutmadı
Her yıl ramazan ayının 15. gününde idrak edilen Dünya Yetimler Günü’nde AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Yöneticileri İzmit’te bulunan Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaretlerinde ortak yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.
 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “Yetimlerin el üstünde tutulması gerekir, İslam’ın bize emir budur. Ayıca kültürümüz de bize yetimleri muhafaza etmeyi emrediyor. Onların malını korumayı, onlara iyi davranmayı ve onların başını okşamayı emrediyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti “Ramazan paylaşmaktır, biz de bugün onların üzüntülerini, mutluluklarını, sevinçlerini paylaşmak için Kassel Çocuk Köyü’nü ziyaret ettik” dedi. 
 
AK Partili kadınlara bilgi veren Kassel Çocuk Köyü Müdürü Selim Gencer, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri