banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

VM MEDICAL PARK KOCAELİ HASTANESİ’NE YENİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hacer Efnan Melek Arsoy, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

18 Eylül 2019 Çarşamba 13:20
VM MEDICAL PARK KOCAELİ HASTANESİ’NE YENİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI
Medical Park ve Liv Hospital markalarıyla Türkiye’nin en yaygın hastaneler grubu olan MLP Care’in sağlıkta 25 yıllık tecrübesini, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, uzman hekim kadrosu ve yüksek standartlarda hizmet kalitesiyle birleştiren VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yaklaşık 4 yıldır bölgede fark yaratmaya devam ediyor. Hasta odaklı hizmet anlayışını ilke edinen hastane, deneyimli ve uzman hekim kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. 
 
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hacer Efnan Melek Arsoy, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde göreve başladı. Uzm. Dr.Hacer Efnan Melek Arsoy’un uzmanlık alanları arasında çocuklarda uyku ve beslenme bozuklukları, sağlıklı beslenme, kilo fazlalığı ve takibi, büyüme ve gelişim takibi, ergenlik takibi, yeni doğan takibi, bağışıklama, bebeklerde kolik ve ağlama, reflü, öksürük ve nedenleri, alerjik hastalıklar ve enfeksiyonlar bulunuyor.
 
 
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri