banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Esnaf ve Sanatkar Odalarına Online Koronavirüs Eğitimi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniverstesi işbirliğinde gerçekleştirilen bir dizi eğitim programı ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkar Odalarının Başkanlarına Covid-19 konusunda online eğitim verildi.

21 Eylül 2020 Pazartesi 16:56
Esnaf ve Sanatkar Odalarına Online Koronavirüs Eğitimi
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniverstesi işbirliğinde gerçekleştirilen bir dizi eğitim programı ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkar Odalarının Başkanlarına Covid-19 konusunda online eğitim verildi.
 
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde il genelinde faaliyet gösteren fabrika, işletme, esnaf ve sanatkarlara yönelik virüse karşı alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar hakkında bir dizi eğitim programı düzenlenmesi için harekete geçilmişti. Bu kapsamda Kocaeli genelinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara yönelik olarak eğitim düzenlendi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen eğitimler kapsamında 17 Eylül tarihinde Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlarına KOÜ Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan tarafından “Koronavirüsten Korunma Tedbirleri Eğitimi” verildi.
 
Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlarına internet üzerinden online olarak verilen ve virüse karşı korunma yolları, uyulması gereken temizlik kuralları, sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların ele alındığı eğitimlerle, üretim ve normalleşme süreci devam ederken her bireyin kendi denetimini sağlaması ve müşterilerin sağlığının korunması hedefleniyor.
 
Gerçekleştirilen eğitimler sonucunda Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi yetkililerine, eğitimden duydukları memnuniyeti bildirerek teşekkürlerini sundular. Eğitim programı Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlarının sorun, talep ve çözüm önerilerinin istişare edilmesinin ardından sona erdi.
 
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından koordine edilen eğitim programları ilerleyen günlerde ilimizde faaliyet gösteren fabrika, işletme ve kuruluşlara yönelik olarak da uygulanmaya devam edecek. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri