19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

BU BİR VEDA DEĞİL HOŞ BR SEDA

Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde görevlerini en iyi şekilde tamamlayan emekliliği hak eden personeline Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nuh Zafer Cantürk tarafından kendilerine teşekkür belgesi taktim edildi. Törene Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Baş müdürü Burhan Eres, Kocaeli Üniversitesi Hastane müdürü Alparslan Okçu ,Kocaeli Üniversitesi Hastane Müdürü Öznur Gezer katıldı.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:12
                                        BU BİR VEDA DEĞİL HOŞ BR SEDA
Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk konuşmasında en başından beri hedefimiz burada bir aile ortamında çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve çalışan arkadaşlarımızın yaptıkları işten zevk almalarını ve başarılarımızdan  birlikte gurur duymamızı sağlamak oldu. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla sizlere baktığım zaman bu hedefimizi yakalamış olduğumuzu görüyorum. Burası bir çoğunuz için ilk iş deneyiminizi yaşadığınız bir yer oldu. Evimizden çok burada vakit geçirdiniz burası sizin, her zaman unutmayın ki bu bir veda değil hoş bir sedadır.
Emekli olan Asiye Adanur , Bedriye Şentürk ,Melahat Aydın ,Mustafa Altıparmak ,Nahide Balk , Kadem Kılıç, Nermin Çetin, Aysel Ünsal teşekkür belgeleri taktim edilerek duygusal anlar yaşandı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri