banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

BAŞHEKİM ŞAŞKIN KAYBOLAN HURDALARLA İLGİLİ KONUŞTU; SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde çıkan haberle ilgili açıklama yapan Derince E.A.H. Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, olayın kapatılmadığını soruşturmanın devam ettiğini açıkladı

11 Şubat 2021 Perşembe 12:17
BAŞHEKİM ŞAŞKIN KAYBOLAN HURDALARLA İLGİLİ KONUŞTU; SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Hastanenin Makine Kimya Endüstrisi’ne verilmesi gereken hurdaların yetkisiz kişilerce satıldığı iddiası sonrası konuşan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, “Hastanemiz asansörlerinin yenilenmesiyle biriken hırdavatlarla ilgili soruşturma sürüyor. Olay söylenildiği gibi sümen altı edilmemiştir” dedi.
‘SÜMEN ALTI EDİLMEDİ’
Şaşkın yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere hastanemiz ana binasında bulunan (ki yataklı servisler, ameliyathaneler yoğun bakımlar, doğumhane olmak üzere birçok özellikle birimin bulunduğu binadır) 5 adet asansör yenileme çalışmalarına başlanmış ve kasım ayı sonunda da tamamlanmıştır. Bu asansör yenileme zarfında çıkan eski asansörlere ait hırdavatlar hastanemiz yerleşkesi rötary binası ön tarafında Makine Kimya Endüstri (MKE) veya yetki verilmesi halinde ihale yapılarak teslim edilmek üzere biriktirilmiştir. Ancak 18.10.2020 tarihinde yetkisiz kişiler tarafından alınmıştır. Bunun neticesinde gerekli tutanaklar tutulup ivedi olarak idari soruşturma başlatılmış aynı zamanda 21.10.2020 tarihinde ilgili bilgi ve belgelerle birlikte adli soruşturma başlatılması için savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Adli makamlarca soruşturma başlatılmış devam etmektedir. Hastanemizce başlatılan idare soruşturma devam etmektedir görüldüğü üzere durum üstü kapatılmış ertelenmiş sümen altına atılmış bir durum değildir hem adli hem idari soruşturma yürütülmektedir” dedi.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri