banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Alper Hoca Doçent oldu

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin doktorlarından Alper Gültekin, Doçent unvanını kazandı.

25 Kasım 2020 Çarşamba 20:15
Alper Hoca Doçent oldu
Ekibi ile birlikte 1 yıla 1000 ameliyat sığdırarak,Kocaeli'nin gururu olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu ve Öğretim Üyesi Op. Dr. Alper Gültekin Doçent unvanını kazandı. 
EMEKLERİM KARŞILIKSIZ KALMADI
Sosyal medya hesabı üzerinden de mutluluğunu paylaşan Gültekin, "Mutluluğun paylaşarak çoğaldığına inanırım, bugün de ayrı bir mutluyum çok şükür. Emeğin hiçbir zaman karşılıksız kalmadığını bir kez daha yaşayarak öğrendim. Doçentlik unvanını almaya hak kazandığımı öğrendiğim bu anlamlı günde, hayatımın her aşamasında eğitimim için üzerimde emeği geçen tüm öğretmenlerime ve üniversite hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Dostlarımın tebrik mesajlarına da teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra daha da artarak insan sağlığı, bilim ve eğitim için elimden gelen tüm çabayı sarfetmeye devam edeceğim. Sağlıklı ve güzel günlerde buluşmak dileğiyle..." ifadelerine yer verdi.  
Anahtar Kelimeler: Alper Hoca Doçent Oldu

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri