banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Akın: Oyla geldiler oyla gidecekler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili adayı Dicle Akın iktidarın oyla geldiklerini oyla da gideceklerini söyledi.

13 Ekim 2015 Salı 17:24
 Akın: Oyla geldiler oyla gidecekler

Bu haftaki konuğumuz MHP’den 7. Sıra Milletvekili Adayı Dicle Akın oldu. Dicle akınla birlikte 1 Kasım’da yapılacak seçimler hakkında kısa bir röportaj gerçekleştirdik. Akın’ın Derince’de yaptığı çalışmaları takip etti. Milletvekili adayı Dicle Akın MHP Derince Kadın Kolları ile ilçeyi köşe bucak gezdi ve sorularımızı yanıtladı.

Röportaj:Çağla DANGUZ


Dicle Akın kimdir?

Dicle Akın evli eşi ise subay. Kendisi ise Sosyal Bilimler ve Davranış Bilimleri mezunu. 2 üniversite mezunu olan Dicle Akın 7 Haziran seçimlerinde 10. Sıradan milletvekili adayı olmuş ve 1 Kasım seçimlerine 7. Sıradan aday olan Akın seçimlere yoğun ve tempolu bir şekilde hazırlık yapıyor.

Ülkemizdeki iş sağlığı hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Fabrikalar rant meseleleriyle doldu. Fabrikada çalışan bir işçi sağlığından olmamak için evinde yarım kilo yoğurt yiyor ama kimse kalkıp kral çıplak demiyor. AKP’nin kapısı aşındırılmalıdır.

400 milletvekili tartışması hakkında neler söylemek istersiniz?

Talihsiz bir açıklama diyorum. Şehidin kalitelisi kalitelisizi yoktur. Evlat büyütmek zordur 45-50 yaşına da gelse evlat evlattır. Şehide kelle Öcalan’a saygı. İnsanlar artık Türkiye’den kaçmayı düşünüyor yurt dışında yaşamak istiyor.

1 Kasım seçimlerindeki amacınız nelerdir?

 Oylarla geldi oylarla gidecek. 2 seçim sonra AKP kalmayacak. Yaptıkları mitingden sonra Türk Bayraklarının üstlerine oturdular örtü olarak kullandılar. Milletimiz uyuyor biz uyandıracağız. AKP ‘ ye oy verdin ama neden verdin? AKP dindar ise MHP ‘ de dindar. Amacımız milli değerlerimizin tekrar değerlilik kazanmasıdır. Bunun için ben ve teşkilattaki arkadaşlarım çaba gösteriyoruz.

Seçim çalışmaları olarak neler yaptınız?

Her şeyi yaptım. Sıkılmadık el bırakmadım buna inanıyorum. Nereye gittiysek bırakın şöyle kömürlük gibi bir yer olsa bile her yeri dolaştım. Site çalışması yaptım yaşlılara gittik hastane ziyaretleri her şekilde Kadın Kollarından Allah razı olsun.

 

Ülkemizde yaşanan olayları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Vatan bayrak millet kavramının tekrar insanlara çok değerli olduğunu insanlara hissettirmek sonra gelir,ekonomi, eğitim tabi bunlarda çok değerlidir ama şuanda bir iç savaş yaşanıyor ister kabul edin ister etmeyin Türkiye’de Doğu’da yaşanıyor. Kaldı ki ben Hakkâri ‘ye gitmek isterim Doğu’ya gitmek isterim ben oraya gidemiyorum da oradaki PKK ( PKK diyorum çünkü bizim Kürt sorunumuz yok.) nasıl buraya gelipte bir metrobüsü yakabiliyor. Birçok yerlerde olumsuz saçma sapan hareketlerde bulunuyor. Halk elektrik parası, su parası vermiyor benim vergilerimle yaşıyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri