KENT HABERLERİ Haberleri Tümü

Bayan Yavuz’dan Bakım, Rehabilitasyon Merkezi’ne Ziyaret

Vali Sedar Yavuz’un eşi Selda Yavuz gününü Köseköy, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki çocuklarımıza ayırdı.
Sevgiyi aşılamanın önemine değinen ve her fırsatta 7’den 70’e devletin varlığını hissettiren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz göreve geldikleri ilk günden bu yana toplumun dezavantajlı kesimine ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyorlar.
Bugün de Köseköy, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğündeki çocuklarımızı ziyaret eden Selda Yavuz, ilk olarak yaşları 8 ila 18 arasında olan kız çocuklarımızın evini ziyaret etti. Burada Kurum Müdürü Ayhan Özler’den kurumun çalışma şekli, öğrencilerin durumları ve kurumun talepleri gibi birçok konuda bilgiler alan Bayan Yavuz, odaları gezerek incelemelerde bulundu.
Her bir öğrenciyle yakından ilgilenen sohbet eden Bayan Yavuz diğer öğrencilerle bir araya gelmek üzere bahçeye geçtiler. Burada gençlerimiz Eray ve İsmail’in dans gösterilerini büyük beğeni ile izleyen Bayan Yavuz, onları tebrik etti.
Kurumda eğitim gören çocuklarla hasbihal eden Bayan Yavuz, onlara hediyeler vererek sevindirdi. Gülüşmelerin ve tatlı sohbetin devam ettiği buluşmada öğrenciler yaptıkları resim çalışmalarını Bayan Yavuz’a göstermeyi de ihmal etmedi. Her birinin ilgi alanını dinleyen, resimleri inceleyen Bayan Yavuz: “Sizler çok başarılı çocuklarsınız. Her biri ayrı güzellikte olan bu çalışmalarınız çok güzel. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
Son olarak bakıma ihtiyacı olan oyun alanında incelemelerde bulunarak bilgiler alan Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin tapılacağını belirtti. Kurum bahçesinin gezilmesinin ardından kurum çalışanlarına kolaylıklar dileyen Bayan Yavuz: “Çocuklarımız sizlere emanet. Bir sıkıtınız, ihtiyacınız olduğunda bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.” diyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz