KENT HABERLERİ Haberleri Tümü

KOCAELİ İZMİR’DE İLGİ ODAĞI OLDU

"12. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi” katılan Kocaeli Valili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü üç gün boyunca açtığı tanıtım standıyla yerli ve yabancı konukların ilgi odağı oldu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçileri İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, 2019 turizminin adeta altyapısını oluşturdu. Fuarda il müdürlükleri ve ilçe belediyeleri, kalkınma ajansları, oteller, acenteler stant açarak üç gün boyunca yöresel, kültürel ve turistik tanıtımlarını başarıyla gerçekleştirdi.
HERGÜN PİŞMANİYE ÇEKİLDİ
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ortaklılığında Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı ile Buşah Pişmaniye’de Kocaeli temsilen İzmir’de yerini aldı. Özellikle fuar boyunca İzmit’in meşhur pişmaniye çekilişi gerçekleşti. Yerli ve yabancı konukların büyük ilgi gösterdiği pişmaniye çekimi fuara damgasını vurdu.
ÇEKİLİŞTE HİLTON OTEL YER ALDI
Fuarda Kocaeli eski valisi Hasan Basri Güzeloğlu, TÜRSAB BTK Başkanı Aytekin Şahinbaş, MARKA temsilcileri de standı ziyaret edenler arasındaydı. Öte yandan konuklar için gerçekleşen çekilişte Kocaeli’de adını yazdırdı. İki gecelik çekilişte Hampton by Hilton Kocaeli Oteli de yer alarak önemli bir hizmette adını duyurmuş oldu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, üç günlük bu fuarda ilimizin tanıtımı açısından oldukça faydalı geçtiğini belirterek, gösterilen ilgi ve alakanın 2019 turizmine büyük katkı sağlayacağının altını çizdi. 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz