GÜNDEM Haberleri Tümü

DERİNCE'DE ÇOCUK NÖROLOJİ GÖREVE BAŞLADI

Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Betül Kılıç Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 0-18 yaş arasındaki çocuk hastalara hizmet vermeye başladı. 1982 yılı İstanbul doğumlu Dr. Betül Kılıç Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2012 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Uzmanı ihtisasını aldı. 2016 yılında çocuk nöroloji ihtisasını tamamlayarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladı.

Çocuk Nöroloji bölümünde,çocuklarda görülen baş ağrısı,ateşli/ateşsiz havale,epilepsi,zeka gerilikleri, serebral palsi ,hareket bozuklukları ve benzeri nörolojik hastalıkların tanı tedavi ve izlemi yapılıyor.

Çocuk Nörolojisi Nedir?

Çocuk nörolojisi, çocuklardaki beyin, omurilik, sinir ve kas hastalıklarıyla ilgili bir tıp uzmanlık dalıdır. “Pediatrik nöroloji” veya “Gelişim nörolojisi” olarak da bilinir.

Konusu olan hastalıklar, ağır beyin hasarlarından, geçici felçlere, iyi veya kötü seyirli epilepsilerden basit bayılmalara, otistik şikayetlerden, davranış bozukluklarına, kas hastalıklarından sinir yaralanmalarına kadar geniş bir yelpazede yayılır.

 

Yorumlar
  • Nurdansayar

    betul kılıç hastaneden ayrıldı ve yerine daha kimse gelmedi insallah hemen gelir oglum un tedavisi daha baslsmadı bile

  • Semanur Akbulut

    Dr.betul kılıca nasıl randevu alabilriz

  • Dilek arslan

    Herkese geçmiş olsun. Ben oğlum nbet gecirdiğinde götrdüm ve. Oğlumla betüül hocam ilgilendi bu zmana kadar karşimıza cıkan doktrlardan en iisi ve ilgilisi güler yüzü. Sorulan sorulara bıkmadan cvp veren tek doktor olmalı oğlum hakında. Bütğn soruları ceknmeden soruyorum bana bıkmadan. Defalarca aynı seyleri anlatıyor allah ondan bin kez razı olsun oğlma west tanısı koydu ama ben inanıyorum. Doktrumuz sayesinde biz atlatacagız hiç cekinmeden kendisine gidebilşrsiniz özllerde boşuna paranızı yedirmeyin hwrkese gecmiş olsun

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz