18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Çevik, Deli Demir oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik, Diriliş dizisinde rol alıyor

10 Aralık 2014 Çarşamba 15:17
Çevik, Deli Demir oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni ve unutulmaz karakter rollerinin usta oyuncusu Mehmet Çevik, TRT’nin önemli bir yapımında yer alıyor. Mehmet Çevik, TRT’de yayına girecek, Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatan ‘Diriliş’ adlı dizide Deli Demir karakterini canlandıracak. Dizi, 10 Aralık Çarşamba (yarın) günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranda olacak.

 

ÇIKMAZ SOKAK ÇOCUKLARI’NA ÖDÜL

Mehmet Çevik ‘in yönettiği ‘Çıkmaz Sokak Çocukları’ oyunu ise 1 Aralık 2014 tarihinde Tiyatro Gazetesi’nin düzenlediği Türkiye geneli “1. Anadolu Tiyatro Ödülleri” töreninde en iyi oyun ve prodüksiyon kategorisinde ödül aldı. Çıkmaz Sokak Çocukları, Kocaeli’de 19 kez sahne alırken, turne kapsamında bir kez de Ankara’da sergilendi.

 

Anahtar Kelimeler: Deli Demir OlduÇevik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri