18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Yücel'in Çiçekleri filminin galası yoğun katılımla gerçekleşti.

Anadolu Eğitim Sendikası Kocaeli Temsilciliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonunda Sabancı Kültür Merkezinde sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Yücel’in Çiçekleri” filminin Kocaeli galası 16.01.2018 tarihinde akademisyenlerden, çeşitli kitle örgütü temsilcilerinden, öğretmenlerden ve üniversite öğrencilerinden oluşan yüksek bir katılımla ve ilgiyle izlendi

18 Ocak 2019 Cuma 08:56
Yücel'in Çiçekleri filminin galası yoğun katılımla gerçekleşti.
 . Hasan Ali Yücel’in yaşamının, mücadelesinin  ve Köy Enstitülerinin İsmail Hakkı Tonguç’un diliyle anlatıldığı film izleyicilerden tam not aldı.

   Gece AES İl Başkanı Mehmet ALPERDEM’in seyircileri selamlaması ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitleri adına yapılan saygı duruşuyla başladı. Filmin sonunda sahneye davet edilen Köy Enstitülü öğretmen Muharem Açıl’ın konuşması sırasında bazı izleyicilerin gözyaşlarına hakim olmadığı görüldü. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri