banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

KARBAFED Kocaeli Basınını Artvine Götürüyor

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu, aylık olağan toplantısını Merkez Mah.Preveze Cad.No : 82/E Gölcük /Kocaeli adresinde bulunan Kasap Fikret’te, İznikliler Deneği Başkanı Hasan Basri Başbay’ın iftar daveti ikramından sonra yoğun gündemle aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 11:26
KARBAFED Kocaeli Basınını Artvine Götürüyor
 İftar sonrası Başkan Mikail Kalyoncu duasını da yaptırdı.Aylık olağan toplantı gündemini okuyan başkan yönetim kurulu üyelerinin tek tek görüşlerini alarak karara bağladı.

Başkan Kalyoncu: “Kocaeli Basınını 20 Haziran 2019 tarihinde Artvin’e götüreceğiz.

KARBAFED’İN   geleneksel hale getirdiği bu yıl ikincisini düzenlediği 1877 yıllarında Artvin ve Batum havalisinden göç edenleri Ata topraklarıyla buluşturma gezi proğramımızı  bu yıl  15 Temmuz 2019 tarihinde 6 gece 8 günlük projeyi gerçekleştireceğiz,

Marmara Artvinliler Yayla Şenliği 2 gece 2 gün olarak planlıyoruz. Kesin yer ve saatini yakın bir zamanda kamuoyuyla paylaşacağız”diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Mikail Kalyoncu yönetim Kurulu Üyeleri Musa Özcan,Hasan Basri Başbay,Alper Yazıcı,Ali Tokgöz,Osman Özer,Şaban Yamak,Mahmut Kahraman,Fuat Ellibeş,İlyas Dişli,Mehmet Altınsuyu,Sabri Özdemir,Cemil Gürgen,Muharrem  Gökbayrak ve Selçuk Çelebi toplantı gündemini dikkatle takip ettiler.

İsak Tarcan ve Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Murat Can İftar proğramına katılım gösterdiler.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri