banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

İzmit Belediye Tiyatrosu oyuncuları ile söyleşi yapılacak

İzmit Belediye Tiyatrosu, 14 Mayıs Cumartesi günü “Vasati Dört Kişi” oyununu Çağdaş Drama Derneği Kocaeli Temsilcileri için sahneleyecek. Oyun sonrası Psikiyatrist Dr. Gaye Abar’ın önderliğinde oyuncular ile söyleşi gerçekleştirilecek

13 Mayıs 2022 Cuma 17:06
İzmit Belediye Tiyatrosu oyuncuları ile söyleşi yapılacak
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle kurulan ve seyirciden tam not alan İzmit Belediye Tiyatrosu, Cumartesi günleri seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediye Tiyatrosu, “Vasati Dört Kişi” oyunu ile 14 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de İzmit Sanat Akademisi Eğitim Sahnesi’nde Çağdaş Drama Derneği Kocaeli temsilcilerinin karşısına çıkacak.

JÜRİ ÜYELERİ DE İZLEYECEK
Ayrıca “Vasati Dört Kişi” oyununu Kocaeli Direklerarası Seyirci Ödülleri jüri üyeleri de izleyecek. Oyun sonrası Psikiyatrist Dr. Gaye Abar önderliğinde, oyuncular ile söyleşi gerçekleştirilecek. Oyunun karakter ve metnin psikolojik analizi uzman gözünden değerlendirilecek.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri