16 Nisan 2024 Salı

Kocaeli 38. Kent Bayramlaşmasına Hazır!

Ülkü Ocakları 23 Nisan Bayramını unutmadı

Ülkü Ocakları Derince Başkanlığı Asena birimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kent meydanında bir etkinlik düzenledi.

24 Nisan 2018 Salı 13:26
Ülkü Ocakları 23 Nisan Bayramını unutmadı
Ülkü Ocakları Derince İlçe Başkanlığı olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Asena Birimi, Derince Kent meydanında etkinlik düzenledi. Etkinlikte çocuklarla çeşitli oyunlar oynandı. Kitap ve bayrak dağıtıldı. Palyaço tarafından çocukların yüzleri boyanıp balon dağıtıldı. Etkinliğe Derince Ocak Başkanı Burak Dolan ve yöneticilerde yoğun katılım sağlayıp çocuklarla ilgilendiler. Yaklaşık 4 saat süren etkinliğin sonunda saygı duruşunda duruldu ve İstiklal Marşı okundu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gelecek nesil olan çocuklara hediye ettiği bayram Derince Ülkü Ocakları tarafından Derince Kent Meydanında büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 16 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri