banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Tırpancı'ya iftarlı veda yemeği

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'nü iki yıldır başarı ile yürüten Ümit Tırpancı, KOÜ Tıp Fakültesi'ne Hastane Müdürü olarak atandı.

22 Haziran 2016 Çarşamba 12:53
Tırpancı'ya iftarlı veda yemeği
 
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'nü iki yıldır başarı ile yürüten Ümit Tırpancı, KOÜ Tıp Fakültesi'ne Hastane Müdürü olarak atandı.
Tırpancı düzenlenen iftarlı veda yemeğiyle uğurlandı. Seka Park Sahil Restoranda düzenlenen iftar yemeğine Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Ekrem Kuşkonmaz, Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Ayşegül Taş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve eşi Gölcük Devlet Hastanesi BaşhekimYardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç, hastane müdürleri ve çalışanları katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş hastane yönetimi adına Müdür Ümit Tırpancı’ya yaptığı hizmetlerden ötürü plaket takdim etti. Hastane Yöneticisi Güneş yaptığı konuşmada: “Hayatta bazı insanlar vardır ki geç bulunup, erken kaybedilir. Benim için Ümit Bey de öyle bir insan. . Ümit Bey dürüst, güvenilir, vatanını, ülkesini seven, hastanenin her manada haklarını koruyan çok kıymetli bir kardeşimiz yöneticimizdir. Geride bembeyaz bir sayfa bırakarak ayrılmaktadır. Bizim için üzücü, ama belki yeni görevi icabıyla kendisi için hayırlı olacağını düşündüğümüzden başarılı olmasını dileriz. Biz bir aile gibiydik ve bu ailenin bir ferdini kaybetmiş bulunmaktayız. Kendisine, şahsım ve bütün çalışanlarım adına, Cenabı Allah’tan başarı diliyorum” dedi.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri