16 Nisan 2024 Salı

Kocaeli 38. Kent Bayramlaşmasına Hazır!

Salim Dervişoğlu Caddesi'nde 3. Etap çalışmaları başladı

Kocaeli’deki ulaşım ağını rahatlatacak ve D – 100 karayoluna alternatif olarak hizmet verecek İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi 3. Etabında çalışmalar başladı.

10 Nisan 2019 Çarşamba 11:03
Salim Dervişoğlu Caddesi'nde  3. Etap çalışmaları başladı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Salim Dervişoğlu Caddesi’ndeki 3. Etap çalışmalarına başladı. D – 100 karayoluna alternatif olarak hizmet verecek ve çift şeritli modern bir yol haline getirilecek cadde, iki kısım halinde toplam 4 bin 150 metrelik kısmı kapsıyor.

 

3. ETAP İKİ KISIM HALİNDE YAPILACAK

Kocaeli’deki ulaşım ağını rahatlatacak ve konfor getirecek Salim Dervişoğlu Caddesi 3. Etabın birinci kısmı, Hasan Gemici Spor Salonu’ndan Kara Fatma Üst Geçidine kadarki 650 metrelik alanı oluşturuyor. İkinci kısım ise İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadarki alanı kapsıyor. 2 çarpı 2 şeklinde duble yol olacak olan Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletmelerden kaynaklanan kamulaştırmalar da yapıldı.

 

37 BİN TON ASFALT SERİMİ YAPILACAK

Proje kapsamında her iki kısımda da 8 bin metre yağmursuyu hattı, trafik yol işaretleri, aydınlatma direkleri ve yol kenarında bisiklet yolu imalatları yapılacak. İkinci kısım çalışmaları kapsamında üçgen ada şeklinde 2 adet kavşak inşa edilecek. Caddede 20 bin metreküp kazı, 50 bin metreküp dolgu, 10 bin metreküp taş dolgu ve 52 bin ton plent-miks malzeme kullanılacak. Mevcut yoldaki tüm eski asfalt sökülerek yerine 37 bin ton asfalt serimi de yapılacak.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 16 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri