19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım devam edecek

Koronavirüs salgını kapsamında sağlık çalışanlarına verilen ücretsiz ulaşım desteği 30 Haziran’a kadar uzatıldı

30 Mayıs 2020 Cumartesi 18:05
Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım devam edecek
 
Koronavirüs salgının başladığı günden bu yana Kocaeli’de yaşayan vatandaşların her alanda sosyal yardımlar ile yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlık ve eczane çalışanlarına sunduğu ücretsiz ulaşım süresini uzatıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile virüs salgınına karşı canlarını ortaya koyan sağlık ve eczane çalışanlarına sunulan ücretsiz toplu taşıma hizmeti 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı.
 
SÜRE 30 HAZİRAN’A UZATILDI
Virüs salgının başladığı günden bu yana hasta olan vatandaşları iyileştirmek için sağlık çalışanları yoğun emek harcadı. Salgın nedeni ile evlerine dahi gidemeyerek otel ve yurtlarda kalan sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma hizmeti verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesaplarından duyurduğu karar ile verdiği bu desteği 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri