banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Real’in mülkünü İzmitli firma aldı

İzmit’te 1990’lı yıllarda kurulan, Alman sermayeli Real AVM’nin sahibi olduğu gayrimenkul, Almanya’da yapılan ihale sonunda el değiştirdKaynak: Real’in mülkünü İzmitli firma aldı

25 Haziran 2016 Cumartesi 11:17
Real’in mülkünü İzmitli firma aldı
 İzmit’te 1990’lı yıllarda kurulan, Alman sermayeli Real AVM’nin sahibi olduğu gayrimenkul, Almanya’da yapılan ihale sonunda el değiştirdi.
Real’e ait araziyi İzmitli işadamı Macit Haldız’ın ortağı ve yönetim kurulu başkanı olduğu yeni kurulan NOT Gayrimenkul Şirketi satın aldı.
MEVCUT HALİYLE KORUNACAK
Almanya’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Grup bünyesinde yer alan Real’in İzmit’teki yaklaşık 50 dönümlük arazisini ihalede satın alan NOT Gayrimenkul, “Binalarda tadilat, yenileme yapacağız. Ama Real market ve AVM içindeki mevcut kiracılar aynı şekilde işlerine devam edecek. Biz, İzmit’e ait, değerli olduğuna inandığımız bir gayrimenkulü İzmit firması olarak Almanlardan satın aldık. Şimdilik, bu arazi ile ilgili herhangi bir projemiz yok” dedi.
TAPU İŞLEMLERİ BİTTİ
 Real AVM’ye ait arazi ile ilgili tapu işlemleri dün mesai saati bitiminden önce tamamlandı. Arazinin tapusu NOT Gayrimenkul firması üzerine tescil edildi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri