19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Rauf Orbay’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Rauf Orbay Sokak’taki yol yapım, onarım ve kaldırım yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

02 Aralık 2021 Perşembe 11:58
Rauf Orbay’da çalışmalar  tüm hızıyla devam ediyor

Kentin birçok noktasında yol yenileme çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin en işlek alanlarından Rauf Orbay Sokak’ta yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Rauf Orbay Sokak’ta ekipler, hem vatandaşların hem de bölge esnafının mağduriyetini en aza indirmek amacıyla çalışmaları en hızlı şekilde tamamlayacak.

KALDIRIMLAR TAMAMLANIYOR
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, kafelerin bulunduğu ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Rauf Orbay Sokak’ı İzmit’e yakışır bir görünüme kavuşturmak adına özveriyle çalışıyor. Kaldırım taş döşemelerinde sona yaklaşan ekipler ardından yolu asfalt ile yenileyecek.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri