19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Posoflular, İlimtepe’de ‘Seyran’da buluştu

Kocaeli Posoflular Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Seyran Şenliği, İlimtepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Yapılan yarışmalar ile şenlik ayrı bir heyecan içerisinde geçti

18 Eylül 2018 Salı 15:39
Posoflular, İlimtepe’de  ‘Seyran’da buluştu
Kocaeli Posoflular Derneği tarafından her yıl İlimtepe Piknik Alanı’nda düzenlenen Seyran Şenliği, yine renkli görüntülere sahne oldu. Kocaeli Posoflular Dernek Başkanı Muhammer Eren ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenliğe; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, dernek üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Şenliğe katılanlar söylenen türküler eşliğinde bol bol eğlenirken, yaş gruplarına göre düzenlene yarışmalar ise oldukça heyecanlıydı. Yemek yarışmasında Başkan İsmail Baran ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar da jüri listesinde yer aldı. Mantı yarışmasında Şennur Eren birinci olurken, Şaziye Yıldız da ikinci oldu. Yapılan konuşmalar ve yarışmalar sonrasında da şenliğe katkı sunanlara plaket takdim edildi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri