19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Personel taşıyan araçlar dezenfekte ediliyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait personel servisi araçlar, İzmit İnterteks Fuar alanında haftanın 6 günü dezenfekte ediliyor

06 Nisan 2020 Pazartesi 13:17
Personel taşıyan araçlar dezenfekte ediliyor
Koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelleri taşıyan servis araçları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit İnterteks Fuar alanında haftanın 6 günü düzenli olarak dezenfekte ediliyor.
 
HAFTA İÇİ VE CUMARTESİ GÜNLERİ
Araçlarını dezenfekte etmek isten kamu kurum ve kuruluşlarına ait personel servisleri hafta içi ve Cumartesi günleri saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında fuar alanına geliyor. Dezenfekte uygulaması yapılan araçlar yarım saat kapalı kalıyor ve daha sonrasında en az bir saat havalandırılıyor. Uygulamadan sonra araçlarda el ve diğer uzuvların temas ettiği yerler bez yardımı ile su ve çamaşır suyu losyonundan oluşan karşımla siliniyor.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri