banner425
19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Otogar Kavşağı Kandıra yönüne dönüş genişletiliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi terminalden Kandıra yoluna çıkışta genişletme yapıyor.

04 Mart 2015 Çarşamba 12:30
Otogar Kavşağı Kandıra yönüne dönüş genişletiliyor

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir yandan yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da yol genişletme uygulamaları yapıyor. Bu kapsamda Şehirlerarası Otobüs Terminalinden Kandıra yoluna çıkışı sağlayan Seymen Caddesi’nde yaşanan yoğunluk nedeniyle genişletme çalışması yapılıyor.

 

DÖNÜŞLER RAHATLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi yol genişletme çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali Kavşağı’ndan Kandıra yönüne dönüşlerde yaşanan sorunu çözümü için Büyükşehir ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar ile kavşak 3 metre daha genişlik kazanacak.

 

SIKIŞMALAR OLUŞUYORDU

Otogardan çıkan ve Seymen Caddesi’ni kullanarak D-100 İstanbul istikametine dönenmek isteyen araçlar otogar kavşağında sıkışmaya neden oluyordu. Yine aynı caddeyi kullanarak Kandıra yönüne gidecek ve otoyolu kullanacak olan araçlar da dönüş için diğer araçları beklemek zorunda kalıyorlardı.

 

DÖNÜŞLER RAHATLAYACAK

Büyükşehir’in çalışmasıyla Otogar Kavşağı’nda Seymen Caddesi Kandıra yönüne dönüş için bir şerit açılıyor. Çalışma tamamlanınca Seymen Caddesi’nden Kandıra yönüne dönüşler rahatlayacak.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri