banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

Millet Kıraathanesi’nde Peyzaj Düzenlemesi

İlçe genelindeki ana arterleri mevsimlik çiçeklerle donatan Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Millet Kıraathanesi’nin çevresinde de peyzaj düzenlemesi yaptı

15 Ocak 2020 Çarşamba 14:00
 Millet Kıraathanesi’nde Peyzaj Düzenlemesi

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış döneminde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Belirlenen program doğrultusunda ilçe genelinde rutin çalışmalarını sürdüren ekipler, mevsimlik çiçek ve bitki ekimlerine de devam ediyor. Kent estetiğine değer katan çalışmalar kapsamında ilçedeki ana arterler ve tünel üstünde yaz döneminde ekilen top kadifeler sökülerek yerlerine hercai menekşeler ekildi.

 Çalışmalar Sürüyor

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan düzenlemeler de ekiplerin son durağı Deniz Mahallesi’nde hizmet veren Millet Kıraathanesi oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşık 4 bin 500 kitaplık kütüphanesi ile halkın tüm kesimlerinden yoğun ilgi gören Millet Kıraathanesi’nin bahçesinde peyzaj düzenlemesi yapıldı. Mevsimlik çiçek ekimi ve bitki dikiminin yapıldığı kıraathane, kültürel ve sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri