banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kutsal Toraklara Dualarla Uğurlandılar

Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarını uğurlamak için Derince Kent Meydanı’nda düzenlenen programa Başkan Aygün de katıldı

14 Temmuz 2019 Pazar 16:54
Kutsal Toraklara Dualarla Uğurlandılar
 Kur’an-ı Kerim Tilaveti Okundu

Derince’den hac ibadetlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan 60 hacı adayı için Kent Meydanı’nda bir program tertip edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bu anlamlı programa katılarak hacı adaylarını ve ailelerini yalnız bırakmadı. İlçe Müftülüğü görevlilerinin yer aldığı programda ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Kafile Başkanı Kadir Korkmaz yaptığı konuşmada “Gidenin de gönderenin de mutlu olduğu bir yola çıkıyoruz. Kabe’ye gidenler Allah’ın özel misafirleridir. Rabbim hepimize hac ibadetini ifa etmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

 

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Yola çıkacak 60 hacı adayı için düzenlenen programa katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada “Dinimizde farz olan hac ibadetini yerine getirmek için yola çıkacak olan kardeşlerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Allah ibadetlerini kabul etsin inşallah. Böyle bir gecenin misafiri olmak, böyle bir gecede hacı kardeşlerimizi uğurlamak bize de nasip oldu. Hac görevini yaparken birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun tekrar canlanması için ümmeti Muhammed'e dua edin. Rabbim, yolunuzu açık eylesin” dedi. Uğurlama programı hacı adaylarının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından sona erdi.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri