19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

KOÜ öğrencileri çocukları sevindirdi

7. Kocaeli Kitap Fuarı’nda birbirinden renkli ve farklı etkinliğe bir yenisi daha eklendi

22 Mayıs 2015 Cuma 14:24
KOÜ öğrencileri çocukları sevindirdi

 

 

Bu yıl 7.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’nda Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü öğrencileri tarafından Özel Peteğim Okulu’nun zihinsel engelli öğrencilerine yüz boyama etkinliği yapıldı. KOÜ İletişim Kulübü, zihinsel engelli çocuklara büyük bir mutluluk yaşattı.

 

FUARA RENK KATTILAR

KOÜ öğrencileri tarafından yüzleri boyanan Özel Peteğim Okulu’nun zihinsel engelli öğrencileri müzik eşliğinde ablaları ve ağabeyleriyle dans etti, oyunlar oynadı. Eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, Kocaeli Kitap Fuarı’na renk kattılar.

Özel Peteğim Okulu’nun 8-14 yaş aralığındaki zihinsel engelli öğrencileri, etkinliğin sonunda yüzlerini boyayan KOÜ İletişim Kulübü öğrencisi ağabey ve ablalarının yüzlerini boyadı.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri