banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Körfez’i yeşiliyle, kültürüyle koruyarak geliştireceğiz

Kamu yöneticileri, dernek ve STK temsilcilerini hafta boyunca makamında ağırlamayı sürdüren Başkan İsmail Baran, “Körfez’i çevresiyle, yeşiliyle, tarihiyle koruyarak geliştireceğiz” dedi

16 Şubat 2018 Cuma 18:21
Körfez’i yeşiliyle, kültürüyle koruyarak geliştireceğiz
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca kent dinamiklerini makamında ağırlamayı sürdürdü. Başkan Baran’ı ziyaret edenler arasında; İSU Körfez Şube Müdürü Muhammer Bektaş, Yarımca SS 10 Nolu Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İsmail Kahrıman, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık, Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Körfez Şube Başkanı Durmuş Yıldırım ve Körfez Ülkü Ocakları Başkanı H. Ali Perktaş da yer aldı.
İSU’NUN ÇALIŞMALARI
Başkan Baran, ilk olarak İSU Şube Müdürü Muhammer Bektaş ve yöneticileri ağırladı. Başkan Baran, hem ziyaret hem de mini bir toplantı şeklinde gerçekleşen buluşmada Körfez’de başlanan alt yapı çalışmaları ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu, bilgi aldı. Başkan Baran daha sonra Yarımca SS 10 Nolu Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İsmail Kahrıman’ı ağırladı.
YENİ HASTANE BİNASI
Başkan Baran, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık ve hastane yönetimini de makamında kabul etti. Yeni hastane ek binasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Körfez Şube Başkanı Durmuş Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de yapılan hizmet ve desteklerden dolayı Başkan Baran’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkan Baran, Körfez Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan H. Ali Perktaş ile birlikte Belediye Meclis üyesi Mehmet Gümüş’ü de makamında ağırladı. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri