banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Körfez Ticaret Odası’nda Üye Ziyaret Rekoru Kırılıyor

Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri ile birlikte ekip ruhuyla bütünlük içinde çalışmaya devam ediyor. Gidilmeyen üye kalmayacak düşüncesiyle hareket eden oda üyeleri Nisan Ayı’ndan bu yana 700’e yakın üye ziyareti gerçekleştirdi.

15 Ekim 2018 Pazartesi 14:11
Körfez Ticaret Odası’nda Üye Ziyaret Rekoru Kırılıyor
Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri ile birlikte ekip ruhuyla bütünlük içinde çalışmaya devam ediyor. Gidilmeyen üye kalmayacak düşüncesiyle hareket eden oda üyeleri Nisan Ayı’ndan bu yana 700’ü aşkın üye ziyareti gerçekleştirdi. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk olmak üzere tüm Körfez Ticaret Odası ekibi üyelere ziyaret gerçekleştirerek sektör sorunlar ve odadan beklentileriyle ilgili durum raporlaması yapıyor.
YENİ ODA ÜYELERİ ZİYARET EDİLİYOR
Körfez Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Körfez Ticaret Odası’na yeni kayıt yaptıran oda üyelerini öncelikle bizzat telefonla arayarak hayırlı olsun temennilerini iletiyor ardından organize edilen programlarla yeni kayıt yaptıran üyeler yönetim kurulu başkanı, yönetim, meclis ve kendi komitelerince ziyaret edilerek oda ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuluyor.
ÜYEYE DOKUNABİLEN BİR ODAYIZ
Ziyaretler ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ‘’odamıza kayıtlı olan bütün üyelerimiz bizler için çok kıymetli. Gerek anket çalışmalarımızla, gerek telefon görüşmeleri ve gerekse gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde üyelerimizin sorunları, ihracat yapmak isteyen üyelerimizin belirlenmesi, odamız ile ilgili geniş kapsamlı bilgilendirmelerimizle üyelere dokunabilen bir oda olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu anlamda yönetim, meclis ve komite üyelerimize göstermiş oldukları hassasiyet ve ekip ruhu için teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi
 
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri