banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kocaeli Valiliği: 36 araç, 177 personelle deprem bölgesindeyiz

Kocaeli Valiliği, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili vuran depremle ilgili duyuruyayınladı, "36 araç, 177 personelle deprem bölgesindeyiz" ifadelerine yer verildi

06 Şubat 2023 Pazartesi 10:25
Kocaeli Valiliği: 36 araç, 177 personelle deprem bölgesindeyiz
Kocaeli Valiliği'nden yapılan duyuruda şöyle denildi:
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Depremden bilgi sahibi olur olmaz il genelinde Valiliğimiz koordinasyonunda genel bir değerlendirme yapılarak deprem bölgesindeki muhtemel ihtiyaçlar da göz önünde bulundurulmak suretiyle, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli İl AFAD Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve STK’larımızdan oluşan, içinde sahra hastaneside bulunan 36 araç ve 177 personelimiz ilk etapta bölgeye sevk edilmiştir.
Depremden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri