banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kocaeli kitabı fuardan alıyor

8. Kocaeli Kitap Fuarı, kitap satış rakamlarıyla da rekor kırıyor, 7 günde 750 Bin kitap satıldı

21 Mayıs 2016 Cumartesi 16:01
Kocaeli kitabı fuardan alıyor

Sekiz yılda Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı, kitap satış rakamlarıyla da rekor kırıyor. Her yıl artan ziyaretçi sayısının yanı sıra kitap satış rakamları da, ‘’Kocaeli okuyor’’ dedirtiyor. 380 yayınevi, 48 sahaf ve 67 STK’nın yer aldığı 8. Kocaeli Kitap Fuarı’nda 15 bin yazar ve şairin 1 milyon kitabı bulunmakta.

 

BİR MİLYON AŞILACAK

Birçok ünlü yazar ve şairin söyleşi ve imza günü etkinliğine katıldığı 8. Kocaeli Kitap Fuarı’nda her yaşa ve her keseye uygun kitap bulunmakta. Kitap Fuarı’nı ziyaret eden her yaştaki ziyaretçiler fuardan eli boş çıkmıyor. Büyük stantlarda günde 1500’e yakın kitabın satıldığı 8.Kocaeli Kitap Fuarı’nda 7 günde 750 bin kitap satıldı. Kitap Fuarı’na olan ilginin son iki günde de devam edeceği ve 9 günlük kitap satışının 1 milyon rakamını aşacağı beklenmekte.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri