banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Kocaeli heyetinden Işık’a ziyaret

Kocaeli heyetinden Işık’a ziyaret

27 Kasım 2015 Cuma 11:37
 Kocaeli heyetinden Işık’a ziyaret

 Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu Başkanlığında kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin  64.   kabinesinde  yer alarak, yeniden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ValiHasan Basri Güzeloğlu’na; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Tahir Büyükakın,AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe,  Alikahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sönmez, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fehmi Yıldız, Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kayabaşı, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, IMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Baydur, Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Makinacılar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu, Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol  eşlik etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında;“Bugün zatıalinizi,  64 ncüHükümetimizin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olmanız nedeniylebir heyetle tebrik etmek için buradayız.

64 ncüHükümetimizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Bu Hükümetimizin Türkiye’nin başlayan kalkınma, gelişme sürecini daha iyiye ve ileriye doğru taşıyacağına inancımız ve kararlılığımızı bir kez daha paylaşmak istiyorum.   Tüm Kocaeli olarak, sanayinin merkezinden bu onurlu göreve tekrar atanmanız nedeniyle tebrik ediyor ve özel bir sevincimizi paylaşmak istiyoruz.  Sayın Bakanımız sadece Kocaeli için değil, ülkenin genelinde, siyasi hayatınızda üstlendiğiniz görev ve sorumluluklarda, gerek Milletvekilliği, Komisyon Başkanlığı ve Bakanlığınız döneminde sadece alanınızda değil, bir bütün olarak ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına dönük hem içtenlikli, hem özverili, hemde insana dayalı bir yönetim ve siyaset anlayışını temsil etmenizin hepimiz şahidiyiz.  Kocaeli’nin gelişmesi ve kalkınmasının, Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması düşüncesindeyiz. Sizlerin önderliğinde,  önümüzdeki perspektif ve dönemde bunu daha iyiye ve ileriye hep birlikte taşıyacağımızı bugün bir kez daha paylaşmak için buradayız. Allah’tan yeni dönemin tekrardan hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bugün tüm arkadaşlarımız adına Kocaeli olarak size tebriklerimizi sunuyoruz.”diyen Vali, Bakan Işık’a anısına el işlemesi bir tabak takdim ederek,kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise yaptığı konuşmalarında; “Ziyaretinizden çok büyük mutluluk duyuyorum. Bende 64. Hükümetimizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu Hükümette Kocaeli’de bir ismin yer alması gerçekten şehrimiz için çok önemli. Böyle bir göreve layık görülmekten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’de demokrasinin kökleştiğini bir kez daha gördük. İnşallah önümüzdeki dönem bizden beklenen hizmetleri en iyi şekilde vermeye çalışacağız. Bu çok güçlü bir ekip çalışmasıdır”diyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık, Vali ve beraberindeki   heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri